Over

Mindscreams is een theaterstuk met èchte verhalen, van èchte mensen. Verhalen uit het leven gegrepen. De leuke, maar ook de minder leuke aspecten die via losse scenes voor het voetlicht worden gebracht door middel van toneel, gesproken woord, voice-overs, foto/video, muziek, zang en dans.

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: Leven, Dood, Huwelijk, Geboorte, Depressie, Disorders, Liefde, Ziekte, Huiselijk geweld, Vriendschap, etc.

Dit alles wordt op het toneel gebracht door een amateur cast waarvan de jongste 18 is en de oudste 60, allemaal uit Gorinchem en omstreken. Veel verhalen komen van de cast zelf, maar we hebben ook een aantal verhalen in goed vertrouwen toegestuurd gekregen die wij zorgvuldig bewerkt hebben tot hetgeen u op toneel gaat zien. Kortom een voorstelling met aspecten uit het echte leven, waarmee eenieder te maken krijgt.

Een aantal regionale beeldend kunstenaars zal voorafgaand, tijdens  en na de voorstelling in de foyers met hun werk vertegenwoordigd zijn in een interactieve expositie in de trant van de voorstelling.

Kortom, een avondvullend programma waar zeker ook een waarheid van u bij zal zitten…

Uiteraard verdient dit een podium als de Nieuwe Doelen. Wanneer we de voorstelling gaan doen? Noteer maar in je agenda: zaterdag 30 maart 2019 om 19:00 uur. Uiteraard sluiten wij af met een afterparty mmv DJ Kamal! Wij zien je daar toch nog om bij te praten?

Meer weten en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook